Nutrimetics

Een bedrijf dat al vele jaren marktleider is op het gebied van huidverzorging en cosmetica. Vanuit hun eigen beauty lab ontwikkelen ze producten met unieke eigenschappen. Door de combinatie van natuurlijke ingrediënten en met de inzet van de modernste technieken, brengen ze kwalitatief zeer hoogstaande producten op de markt. Als distributiemodel hebben ze gekozen voor netwerkmarketing. Nutrimetics valt onder de Tupperware Brands, een groep van een twintigtal merken dat kan rekenen op de know how van deze uiterst succesvolle multinational.
In Nederland is de exclusieve distributie in handen van Vita Nova Cosmetics BV. Het netwerk omvat momenteel een groep adviseuses die voornamelijk door het organiseren van workshops en individueel advies, de kwaliteitsproducten onder de aandacht brengen. Het bedrijf heeft groeiambitie en geeft uiterst interessante mogelijkheden voor, voornamelijk vrouwen, die via het uitstekende marketingplan, een parttime of fulltime carrière nastreven.

Bekijk onze bedrijfspagina over de Nutrimetics producten en gratis workshops: www.nutrime.nl

Zelf ben ik als adviseur en coach betrokken bij dit bedrijf. Ik verzorg trainingen over netwerkmarketing en benadering van de doelgroepmarkt.

Mocht je interesse hebben in een uitleg over dit bedrijf of ben je op zoek naar een manier om op zelfstandige basis een eigen onderneming in de huidverzorging en cosmetica op te zetten? Neem dan contact met mij op.

Telefoon: +31(0)610020663
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

INFO


Eigenaar

Dhr. Jos van Spelde
Bereklauw 15
5684 JM Best
Telefoon: +31(0)499 785129
Mobiel: +31(0)610020663
(Bezoek alleen op afspraak)
E-mail: jos.spelde@gmail.com


LAATSTE TWEET

BEDRIJF


JvS Network Marketing Netherlands

KvK 17080152
Btw NL141631739B01
IBAN: NL42ABNA0528015036
BIC: ABNANL2A