Jos van Spelde

Hoe kan ik je helpen?

Waar ben je naar op zoek? Waar heb je hulp bij nodig?

Laat het me weten en we vinden samen een oplossing. Soms is het goed om eens van gedachten te wisselen over bepaalde ideeën, plannen of beslissingen. Een iets andere kijk een voorbeeld uit een andere situatie of een motiverend gesprek doet wonderen.

Door de jaren heen is door de diverse samenwerkingen een groot netwerk van contacten ontstaan. Veel mensen denken dat netwerken alleen bestaat uit het elkaar helpen. Veel belangrijker is het echter om te helpen bij het leggen van de juiste contacten. Mensen bij elkaar brengen zodat ze er beide beter van worden.

 

Contact opnemen

Wat doe ik?

Je kan op diverse manieren mensen bij elkaar brengen. Ik doe dat ook op verschillende manieren.

Ten eerste deel ik graag mijn kennis en ervaringen met jou. Van daaruit ontstaan vragen, een gesprek, en kan ik je misschien inspiratie geven of op weg helpen. Vaak ook ken ik wel iemand die jou misschien verder kan helpen met zijn of haar kennis en ervaring.
Ik zie dit als een open communitie; mensen delen elkaars ervaringen en kennis. (wie zaait die oogst)

Als tweede ben ik zelf actief betrokken bij Lifestyles als onafhankelijk distributeur. Niet alleen vanwege de baanbrekende producten op gebied van gezondheid en welzijn, maar ook als netwerk verdienmodel.
In dit netwerk help ik anderen om hun succes te behalen. Mijn financiële beloning komt niet van een individueel persoon maar is het resultaat van de groepsinspanning, het netwerk.

De derde manier van mensen bij elkaar brengen is via communicatiemiddelen. Denk hierbij aan een medium waardoor mensen met elkaar informatie uit kunnen wisselen. Meest concreet voorbeeld hiervan is het initiatief www.bladerboeken.nl Dit gaat over online interactieve bladerboeken, brochures en magazines.