De werkwijze van Lifestyles maakt het mogelijk om een zelfstandig inkomen op te bouwen. Ze doen dit door het aanbieden van diverse verdienmogelijkheden. In de meest eenvoudige vorm ga je de producten die Lifestyles op de markt brengt verkopen. Je ontvangt hier een verkoopprovisie voor. Je kunt er ook voor kiezen om een groothandelsfunctie te vervullen. Je vormt dan de spil in een groep van wederverkopers.  Wederom ontvang je een vergoeding over de totale omzet.
Om een wederkerend inkomen te verkrijgen wordt je de spil in een groep van wederverkopers en groothandelaren. Deze kunnen zich zowel in binnen als buitenland bevinden. De introductie van nieuwe wederverkopers vindt plaats door andere wederverkopers. Je geeft jouw groep wederverkopers , samen met Lifestyles, ondersteuning in hun activiteiten. Je ontvangt een provisie over de totale omzet van alle wederverkopers en groothandelaren.
Wanneer je omzet en aantal groothandelaren een bepaald niveau bereikt heeft, krijg je hier extra provisies voor.

Omdat je volledig zelfstandig kunt werken, zonder personeel, zijn de kosten en investeringen laag. Het risico dat je geld verliest is uiterst klein.

Als je op zoek bent naar een extra of wederkerend inkomen, neem dan contact met mij op of neem direct deel aan een online presentatie.

Op mijn persoonlijke Lifestyles webpagina staat meer achtergrondinformatie:
www.myintrasite.com/euro

In 1994 ben ik de samenwerking met het Canadese bedrijf Lifestyles gestart. Het betekende voor mij in eerste instantie een derde inkomstenbron naast mijn werk in loondienst en eigen onderneming op het gebied van automatisering. In enkele jaren is deze samenwerking echter uitgegroeid tot een hoofd inkomstenbron. Het resultaat was dat ik op mijn 35e financieel onafhankelijk was geworden. Omdat ik met Lifestyles een wederkerend inkomen opgebouwd had, was ik niet meer afhankelijk van directe opdrachten en werk dat per uur betaald werd. Zelfs mijn woon- en leefplek maakte geen verschil voor mijn inkomen. Mijn droom werd mogelijk en het gevolg was dan ook de verhuizing naar het Griekse eiland Kreta.
Hierdoor kreeg ik samen met mijn vrouw een compleet ander leven. Door de inkomsten uit het verkoopnetwerk van Lifestyles waren we in staat om in volledige vrijheid te leven. Een geweldige ervaring die ik iedereen aan kan bevelen.

Na tien jaar op Kreta gewoond te hebben, zijn we weer naar Nederland teruggekeerd. Hier hebben we de draad met Lifestyles weer opgepakt om samen met dit bedrijf de Europese markt verder uit te breiden.

Heb je interesse om samen met mij deze miljoenen business op te bouwen, neem dan contact met mij op. Ik leg je dan de mogelijkheden voor van het marketingplan en daarna kunnen we samen de strategie bepalen.

Jos van Spelde
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31(0)610020663

 

Deze aanmelding is speciaal voor Lifestyles distributeurs.
Ben je Lifestyles distributeur? Laat dan hier je gegevens registreren en je ontvangt actueel nieuws van mij met algemene Lifestyles informatie, evenementen in Nederland en België en tips&trucs voor je Lifestyles onderneming.