Aanmelding voor Lifestyles introductie presentatie en training.

Vul het formulier in om deel te nemen aan de Lifestyles introductie presentatie en/of basis training.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging op het opgegeven e-mail adres. 

Locatie Best (Eindhoven) Presentatie ruimte "Beursbox.nl"

Aanmelden Lifestyles introductie

Je naam(*)
Ongeldige invoer

Je email adres(*)
Ongeldige invoer

Donderdag 28 januari 2016

Introductie(*)

Ongeldige invoer

Ben je nog geen distributeur met Lifestyles dan zijn de presentaties en trainingen gratis. Voor koffie/thee/water wordt gezorgd.

Na de presentatie kun je alsnog besluiten om deel te nemen aan de training. Beiden zijn gratis toegankelijk.

Ongeldige invoer

* Als je al een actief Lifestyles ID hebt, dan draag je € 5,- bij in de kosten voor de presentatie. Je kunt een onbeperkt aantal belangstellenden meebrengen naar de presentatie.

 

Aanmelding voor Lifestyles netwerk trainingen voor Lifestyles distributeurs.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging op het opgegeven e-mail adres. Hierin zijn de routebeschrijving en de betaalgegevens opgenomen.
Reserveringen moeten vooraf voldaan zijn. Contante betalingen zijn niet mogelijk.

Aanmelden Lifestyles evenement

Je naam(*)
Ongeldige invoer

Je email adres(*)
Ongeldige invoer

Evenement(*)

Ongeldige invoer

Uitgebreide training voor Lifestyles distributeurs die hun netwerk op willen bouwen of uit willen breiden. Aanvang: 19:00 uur Einde: 22:00 uur Voor koffie/thee/water wordt gezorgd.

Lifestyles ID nummer(*)
Ongeldige invoer

Dit is je registratienummer bij Lifestyles

 

Blijvend beloond worden voor een eenmalige prestatie is de droom van iedereen.

Volg nu de netwerkmarketing training en voeg jezelf toe aan de gelukkigen die mogen rekenen op een maandelijks wederkerend inkomen. Artiesten, renteniers, olie baronnen, behoren tot deze groep. Wat slechts weinig mensen weten is dat ook netwerkmarketing deelnemers hiertoe behoren.

Bouw een netwerkmarketing inkomen op en maak dit wederkerend met werk dat je eenmalig verricht. Dit gaat dit niet zomaar. Het vraagt om jezelf een bepaalde manier van werken aan te leren. Dit leren doe je niet in een school of andere opleiding, maar door het voorbeeld in de praktijk te volgen.

Het opbouwen van een wederkerend inkomen houdt in dat je beloond wordt, door Lifestyles, omdat er dankzij jouw inspanningen er een extra omzet verkregen wordt. Daarvoor is het nodig dat je een netwerk opzet waarin de producten van het Lifestyles omgezet worden. Maar hoe doe je dit nu op de beste manier?

Met de netwerkmarketingtraining leer je precies die manieren om een wederkerend inkomen op te bouwen. Investeer in jezelf en geef je Lifestyles onderneming een geweldige "boost".

Ben je nog niet aangesloten bij Lifestyles als distributeur, dan is het nu hét moment om dit te doen. Weet je nog niet wat Lifestyles jou kan bieden? Volg dan eerst de bedrijfspresentatie. of het online Lifestyles webinar

Het maakt niet uit of je net begint aan de opbouw van je Lifestyles netwerk of dat je al langer actief bent. Tijdens de training krijg je precies de juiste ingrediënten om je kennis, kunde en motivatie op top-niveau te brengen.

Ben je enthousiast en kun je niet langer wachten? Reserveer dan nu je plaats voor de deze training, speciaal voor Lifestyles distributeurs.

 

Volg de volgende online Bedrijfspresentatie over Lifestyles. Gratis en voor iedereen toegankelijk. Registratie vooraf is nodig.

KLIK HIER VOOR REGISTRATIE DEELNAME

Lifestyles heeft fantastische mogelijkheden om inkomsten te genereren. Je kunt dit doen op diverse manieren en naar je eigen inzicht. Het grote voordeel is dat geen verplichtingen hebt naar het bedrijf maar wel de ondersteuning krijgt. Dit maakt dat duizenden mensen over de gehele wereld Lifestyles gekozen hebben om hun inkomen aan te vullen, een extra verdienste genereren, er hun part-time of full-time carrière van gemaakt hebben.
Wil je weten welke mogelijkheden Lifestyles voor jou in petto heeft? Volg dan de online bedrijfspresentatie. Hierin krijg je op een open en eerlijke manier het bedrijf, producten, markt en verdienmogelijkheden te zien. Dit zonder verdere verplichtingen. Na deze presentatie kun je zelf bepalen of je meer over dit bedrijf wilt weten en wat de mogelijkheden voor jou aantrekkelijk zijn.

Na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen.

Een online presentatie kun je volgen vanaf je pc, laptop of tablet. Je hebt verbinding nodig met het internet. Je logt in op een speciale website waarmee je de presentatie kunt volgen. Deze wordt live door mij gegeven. Je komt niet in beeld en je kunt via een chat scherm met mij en de andere aanwezigen communiceren. Na afloop ontvang je een presentatie overzicht.

Om de presentatie bij te kunnen wonen is vooraf aanmelding nodig. Je vult je gegevens in en ontvangt een speciale link per e-mail. Met deze link krijg je toegang tot de online presentatieruimte.

Wil je een presentatie bijwonen? Dat kan. Kijk op de kalender voor de data en tijden.
Wil je liever een persoonlijk gesprek? Neem dan rechtstreeks met mij contact op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: +31(0)610020663

Met vriendelijke groet,

Jos van Spelde

National Marketing Director Lifestyles Euro
Onafhankelijk Lifestyles Distributeur

 

Wil je starten om met Lifestyles een inkomen op te bouwen? Volg dan de Start Up Training (SUT).

In deze training geven we weer hoe je met Lifestyles op diverse manieren een inkomen op kunt bouwen. Na de training heb je meer inzicht in het marketingplan van Lifestyles en kun je bepalen op welke manier jij wilt gaan werken met het Lifestyles concept.

Om deel te nemen heb je een eigen Lifestyles registratie nummer nodig. Je krijgt deze na aanmelding als Lifestyles onafhankelijk distributeur.

Wil je deelnemen aan deze Live training door mij? Meld je dan nu aan voor de eerst volgende keer.
Klik hier voor aanmelden en registreren voor de SUT