Vanuit een visie over digitale communicatie is bladerboeken.nlontstaan. Het omvat een manier van opnemen van informatie via digitaal aanbod. Naar mijn inzicht zal dit steeds meer richting de digitale interactie gaan waarbij de ontvanger bewust aanstuurt op het ontvangen van gerichte informatie.
De basis zoals die nu opgezet is, bestaat uit een initiatief waarbij interactieve digitale magazines en brochures centraal staan.

Bekijk een voorbeelden van interactieve magazines en brochures in de online boekenkast

cover uitgave 3bladerboeken.nlmaakt het mogelijk om digitale informatie op een interactieve manier te presenteren. Op dit moment in de vorm van online brochures en magazines. Daar zijn wel meer mogelijkheden voor, maar deze zijn niet of slechts beperkt interactief. Daar zit nu juist het verschil. De ontvanger van de informatie wordt meer betrokken bij de informatie als deze interactief is door bewegende beelden, aanklik mogelijkheden, geluiden maar vooral de aanzet tot activiteit, bijvoorbeeld door de "blader" functie zoals bij een gedrukt magazine.

De interactiviteit geeft een nieuwe dimensie aan online communicatie. Website blijken te beperkt te zijn en kunnen maar moeilijk geleide informatie verstrekken. Waar vroeger uitgebreide menu structuren ingezet werden, zie je nu steeds meer "one-page" designs.

De opzet van bladerboeken.nlbestaat uit een technisch systeem en een team van zelfstandig experts die zorgen voor de interactieve elementen, tekst, design en video.

Heb je interesse om dit concept op te pakken? Neem dan contact op. Bladerboeken zal in de toekomst verder gaan als zelfstandig franchise concept.

Dhr. Jos van Spelde
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31(0)610020663