• logo jvs 2017 300Jos van Spelde
    www.jvsmarketing.nl
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Tel: +31(0)610020663
    KvK: 17080152

Initiatieven in plaats van projecten

Een project heeft een duidelijk begin en einde, een initiatief heeft een begin en een open einde. De manier waarop ik mijn werk en leven inricht, bestaat voornamelijk uit initiatieven. De ene keer start ik zelf een initiatief en en de andere keer haak ik in bij een initiatief van een ander. Dat betekent zeker niet dat de dingen die ik doe vrijblijvend zijn. Het maakt het wel gemakkelijker om me flexibel op te kunnen stellen. 

Online ondernemen

Netwerkmarketing / MLM met Lifestyles gezondheidsproducten

Coaching en begeleiding met Nutrimetics huidverzorging en cosmetica

Online interactieve magazines

Cursussen zelf websites maken

Mijn missie is het om het leven van anderen te verrijken en het leven van de mensen die ze om zich heen hebben. Hier probeer ik door middel van het initiëren van initiatieven en het deelnemen aan initiatieven gestalte aan te geven. Daarin loopt betaald en onbetaald werk in elkaar over. Het doel is wel altijd om mensen vooruit te helpen in hun leven. Dat kan op vele vlakken zijn. Soms heeft het te maken met technieken en inzichten zoals bij www.onderneemhetonline.nl. Een andere keer is het een hele specifieke mogelijkheid om manieren van inkomen te verkrijgen zoals met het netwerkmarketing concept van Lifestyles. Als "bijwerking" zie je daar dat mensen tegelijkertijd aan hun gezondheid werken.
Voor het initiatief Nutrimetics vervul ik een dubbelrol. Ik ben zowel betrokken bij de coaching van het bedrijf om dit verder te laten groeien op bedrijfsniveau alsmede actief bij het daadwerkelijk aanbieden van verdienmogelijkheden aan onderneemsters die zich willen richten op gezicht, huid en cosmetica verzorging.

Het lijkt een vreemde eend in de bijt, maar dat komt omdat het een nog groeiend initiatief is. Ik heb het hier over Onmagz.nl. Hierin is een diensten aanbod opgenomen waarin online interactieve magazines en brochures vervaardigd worden. Bedrijven en organisaties kunnen die gebruiken in hun promotie en informatie voorziening. Wanneer het initiatief meer vorm krijgt, zal het uitgebouwd worden tot een franchise concept waarin ondernemers het initiatief zelf over kunnen nemen en gebruiken als een eigen verdienmodel.

Het initiatief allsites.nl omvat het zelfstandig kunnen maken en onderhouden van websites. Dit geeft je de ruimte om online via het internet je eigen weg te gaan, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Meestal vormen de kosten voor het maken van een website het struikelblok voor het uitdragen van ideeën of verdienmodellen. In dit initiatief zijn dus verschillende cursussen opgenomen voor het werken met de bekende web-systemen Wordpress en Joomla!, maar ook het minder bekende, maar wel veel toegankelijkere Website X5. Met deze laatste bouw je zelf complete websites en pagina's in vijf eenvoudige stappen. 

INFO


Eigenaar

Dhr. Jos van Spelde
Bereklauw 15
5684 JM Best
Telefoon: +31(0)499 785129
Mobiel: +31(0)610020663
(Bezoek alleen op afspraak)
E-mail: jos.spelde@gmail.com


LAATSTE TWEET

BEDRIJF


JvS Network Marketing Netherlands

KvK 17080152
Btw NL141631739B01
IBAN: NL42ABNA0528015036
BIC: ABNANL2A