Volg de volgende online Bedrijfspresentatie over Lifestyles. Gratis en voor iedereen toegankelijk. Registratie vooraf is nodig.

KLIK HIER VOOR REGISTRATIE DEELNAME

Lifestyles heeft fantastische mogelijkheden om inkomsten te genereren. Je kunt dit doen op diverse manieren en naar je eigen inzicht. Het grote voordeel is dat geen verplichtingen hebt naar het bedrijf maar wel de ondersteuning krijgt. Dit maakt dat duizenden mensen over de gehele wereld Lifestyles gekozen hebben om hun inkomen aan te vullen, een extra verdienste genereren, er hun part-time of full-time carrière van gemaakt hebben.
Wil je weten welke mogelijkheden Lifestyles voor jou in petto heeft? Volg dan de online bedrijfspresentatie. Hierin krijg je op een open en eerlijke manier het bedrijf, producten, markt en verdienmogelijkheden te zien. Dit zonder verdere verplichtingen. Na deze presentatie kun je zelf bepalen of je meer over dit bedrijf wilt weten en wat de mogelijkheden voor jou aantrekkelijk zijn.

Na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen.

Een online presentatie kun je volgen vanaf je pc, laptop of tablet. Je hebt verbinding nodig met het internet. Je logt in op een speciale website waarmee je de presentatie kunt volgen. Deze wordt live door mij gegeven. Je komt niet in beeld en je kunt via een chat scherm met mij en de andere aanwezigen communiceren. Na afloop ontvang je een presentatie overzicht.

Om de presentatie bij te kunnen wonen is vooraf aanmelding nodig. Je vult je gegevens in en ontvangt een speciale link per e-mail. Met deze link krijg je toegang tot de online presentatieruimte.

Wil je een presentatie bijwonen? Dat kan. Kijk op de kalender voor de data en tijden.
Wil je liever een persoonlijk gesprek? Neem dan rechtstreeks met mij contact op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: +31(0)610020663

Met vriendelijke groet,

Jos van Spelde

National Marketing Director Lifestyles Euro
Onafhankelijk Lifestyles Distributeur