Onafhankelijk adviseuse Leonie

Onafhankelijk adviseuse Leonie

Een bedrijf dat al vele jaren marktleider is op het gebied van huidverzorging en cosmetica. Vanuit hun eigen beauty lab ontwikkelen ze producten met unieke eigenschappen. Door de combinatie van natuurlijke ingrediënten en met de inzet van de modernste technieken, brengen ze kwalitatief zeer hoogstaande producten op de markt. Als distributiemodel hebben ze gekozen voor netwerkmarketing. Nutrimetics valt onder de Tupperware Brands, een groep van een twintigtal merken dat kan rekenen op de know how van deze uiterst succesvolle multinational.
In Nederland is de exclusieve distributie in handen van Vita Nova Cosmetics BV. Het netwerk omvat momenteel een groep adviseuses die voornamelijk door het organiseren van workshops en individueel advies, de kwaliteitsproducten onder de aandacht brengen. Het bedrijf heeft groeiambitie en geeft uiterst interessante mogelijkheden voor, voornamelijk vrouwen, die via het uitstekende marketingplan, een parttime of fulltime carrière nastreven.

Bekijk onze bedrijfspagina over de Nutrimetics producten en gratis workshops: www.nutrime.nl

Zelf ben ik als adviseur en coach betrokken bij dit bedrijf. Ik verzorg trainingen over netwerkmarketing en benadering van de doelgroepmarkt.

Mocht je interesse hebben in een uitleg over dit bedrijf of ben je op zoek naar een manier om op zelfstandige basis een eigen onderneming in de huidverzorging en cosmetica op te zetten? Neem dan contact met mij op.

Telefoon: +31(0)610020663
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nutrimetics adviseuse wordenAls adviseuse van Nutrimetics ligt er een mooie mogelijkheid voor je open. Je bepaalt je eigen uren en hebt volledige vrijheid van hoe je werkt. De verdienmogelijkheden zijn super. Groot voordeel: je hebt je eigen business maar de kosten om te starten zijn erg laag. 
Wil je weten hoe je adviseuse kunt worden en wat de mogelijkheden zijn? Geef je dan op voor het bijwonen van de Nutrimetics bedrijfspresentatie. Het verplicht je tot niets en het is volledig gratis.
Het eerste deel van de presentatie gaat over het bedrijf en de verdienmogelijkheden. Het tweede gedeelte maak je zelf kennis met de producten. Een ervaren Nutrimetics adviseuse geeft je een persoonlijk huid en productadvies en door een gezichtsbehandeling ervaar je zelf waarom de producten van Nutrimetics de nummer één zijn op het gebied van huidverzorging.

Aanmelden voor bijwonen Nutrimetics presentatie?

Nutrimetics adviseuse iets voor Jou?

Aanvang bedrijfspresentatie om 19:30 uur
Product workshop om 20:15 uur
Einde avond ongeveer 22:00 uur Je ontvangt een bevestiging voor de eerstvolgende presentatie op de door jou gekozen locatie.
Je naam(*)
Ongeldige invoer

Woonplaats(*)
Ongeldige invoer

Je email adres(*)
Ongeldige invoer

Je telefoonnummer
Ongeldige invoer

Locatie presentatie(*)

Ongeldige invoer

Deelname presentatie

Ongeldige invoer

Opmerkingen
Ongeldige invoer

 

Subcategorieƫn

Onafhankelijk adviseuse Leonie

Onafhankelijk adviseuse Leonie