Op zoek naar meer, beter en resultaat?

Je hebt het gevoel dat er meer in moet zitten dan dat er nu uitkomt. Je onderneemt, probeert, hebt ideeën, maar ze leiden niet tot het gewenste resultaat. Je weet en voelt dat het anders kan. Je bent op zoek naar meer, sneller en beter. Hoe pak je dat aan?

Mijn verandering

Zelf heb ik het met vallen en opstaan ervaren. Ondernemen, offline marketing, online marketing, goed geld verdienen en er ook nog van kunnen genieten. Nu weet ik hoe je meer, beter en met resultaat kunt werken. Dat heeft mij heel veel tijd, onzekerheid en energie gekost. Door mijn persoonlijke ervaring weet ik nu dat je sneller kunt groeien met minder moeite. Daar is wel verandering voor nodig. Geen mega verschuivingen, maar wel het verleggen van accenten en het net even anders aanpakken.

Geen standaard voorschrift

Veranderen is persoonlijk. Het is in iedere situatie weer anders. Daarom vind ik persoonlijk contact belangrijk. Er is geen standaard oplossing voor een individueel probleem of inzicht. Het is geen standaard voorschrift van hoe je het aan kunt pakken. Dan moet je nog zelf alles ontdekken en daar verlies je heel veel tijd mee. Kostbare tijd, je wilt immers snel naar resultaat.

Wil jij vooruit en ben je op zoek naar resultaat gerichte oplossingen?

Neem dan contact met mij op. We hebben dan een kort gesprek waarin we naar jouw persoonlijke situatie kijken. Van daaruit gaan we samen de beste oplossing bepalen. Direct en met resultaat.
Bel me op telefoon: +31(0)610020663 of schrijf een e-mail met jou contact gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Bedenk vooraf waar jij denkt dat je probleem zit, maar ook vooral wat je wilt bereiken en wanneer. Geef dit tijdens het introductie gesprek aan of vermeld dit in de e-mail.

Gratis introductie gesprek.

Het introductie gesprek is gratis. Voor het vervolg kijken we naar wat in je mogelijkheden ligt.

Jos van Spelde

TIP: Groeien is een continu proces. Inzicht in jezelf maakt dat je jou groei zelf onder controle hebt. Kijk op groeien voor iedere ondernemersfase voor verschillende voorbeeld fases van groei.

Delen van inzichten
Via de blog op mijn persoonlijke website deel ik mijn kijk op bepaalde (marketing) zaken die mij opvallen. Misschien heb je iets aan mijn opmerkingen of gedachten.